Η βασίλισσα Ελισάβετ παρήγγειλε πίτσες χωρίς όμως να το ξέρει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η βασίλισσα Ελισάβετ παρήγγειλε πίτσες χωρίς όμως να το ξέρει

Είναι αυτή η πιο αστεία είδηση της ημέρας;

Το να παραγγέλνεις και να στέλνεις πίτσες στο σπίτι κάποιου άλλου, είναι μία από τις πιο παλιές φάρσες που γινόντουσαν μεταξύ φίλων. Και ενώ είναι τόσο κλισέ πια αυτή η φάρσα σχεδόν δούλεψε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κάποιος παρήγγειλε πίτσες για τη βασίλισσα της Αγγλίας.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης απέτρεψαν ένα ντελιβερά γνωστής αλυσίδας pizza από το να παραδώσει μία παραγγελία αξίας 46 λιρών για τέσσερις cheeseburger πίτσες στο παλάτι του Buckingham στο όνομα Ελισάβετ, σύμφωνα με τη Sun. Δύο αστυνομικοί σταμάτησαν τον οδηγό, και του είπαν να κατέβει από το μηχανάκι του. «Ένας από αυτούς επικοινώνησε με τον ασύρματο προκειμένου να επιβεβαιώσει αυτή την παραγγελία. Συγγνώμη κύριε, αλλά το όνομα Ελισάβετ είναι αυτό της βασίλισσας και μένει στο παλάτι του Buckingham. Νομίζω πως κάποιος σε κορόιδεψε μάλλον», ανέφερε η πηγή στη Sun.

Ο ντελιβεράς έδειξε μπερδεμένος ανέβηκε στο μηχανάκι του κι επέστρεψε πίσω. Ο υπεύθυνος του καταστήματος πάντως που ανέλαβε την ευθύνη έκανε μία αν μη τι άλλο αστεία δήλωση. «Πάντα υποψιαζόμασταν ότι η βασίλισσα ήταν φανατική θαυμάστρια της πίτσας μας και η παραγγελία στο παλάτι του Buckingham επιβεβαίωσε σχεδόν τις υποψίες μας. Δεν καταφέραμε να περάσουμε την πύλη, αλλά οι τέσσερις μεγάλες πίτσες Cheeseburger φάνηκε να αρέσουν πολύ στους υπαλλήλους της αστυνομίας. Την επόμενη φορά, Μεγαλειοτάτη».

Αυτή πάντως είναι σίγουρα η πιο αστεία είδηση της ημέρας.