Oops! Ο Bradley Cooper απαθανατίστηκε έξω από το διαμέρισμα της Irina και όλοι μιλούν γι’ αυτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Ο Bradley Cooper απαθανατίστηκε έξω από το διαμέρισμα της Irina και όλοι μιλούν γι’ αυτό

Τι συνέβη εδώ;

Έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες από τη ημέρα που μάθαμε για τον επίσημο και οριστικό χωρισμό της Irina Shayk και του Bradley Cooper και ενώ ακόμη περιμένουμε μία δήλωση από το πρώην ζευγάρι, κυκλοφορεί μια φωτογραφία που μας κάνει να απορούμε. Η Ρωσίδα καλλονή φαίνεται πως άφησε πίσω της για λίγο το fashion tour της κι επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, με τον πρώην της όμως να μη βρίσκεται και πολύ μακριά της.

Τι εννοούμε; Ο Bradley Cooper εχθές το πρωί απαθανατίστηκε στη Νέα Υόρκη, έξω από το διαμέρισμα της Irina και όλοι μέσα σε λίγα λεπτά μιλούσαν γι’ αυτό. Δεν θέλουμε όμως να χαίρεσαι χωρίς λόγο. Όπως θυμάσαι οι δυο τους έχουν μία κόρη μαζί, οπότε το πιο πιθανό είναι ο ηθοποιός να πήγε εκεί για θέματα που αφορούν τη μικρή Lea, κάτι που ακούγεται και πολύ λογικό.

Εάν υπήρχε κάτι ανάμεσά τους προφανώς δεν θα είχαν χωρίσει. Σου θυμίζουμε επίσης πως κατά τη διάρκεια –και μετά- των Oscar οι φήμες για τον ηθοποιό και τη Lady Gaga ήταν πολλές. Επιπλέον η Irina δεν φάνηκε καθόλου να έχει στεναχωρηθεί με αυτή την τροπή των πραγμάτων, αφού λίγο μετά τον χωρισμό έφυγε για την Ισλανδία και τη Φλωρεντία για δουλειά, ανεβάζοντας τις πιο sexy φωτό της ever.


https://www.instagram.com/p/ByvW7arHJ2J



Με πληροφορίες από τη DailyMail.