Bradley Cooper - Lady Gaga: Είναι και επίσημα μαζί!

Bradley Cooper - Lady Gaga: Είναι και επίσημα μαζί!

Πότε θα γίνουν τα φανερώματα του ζευγαριού

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από την ημέρα που ο ηθοποιός Bradley Cooper και η μητέρα του παιδιού του και υπερ-καλλονή Irina Shayk αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους.

Εννοείται πως όλα τα δημοσιεύματα που είδαν το φως μετά τον χωρισμό του 44χρονου με την 33χρονη καλλονή, αναφέρουν ως πέτρα του σκανδάλου στην σχέση την Lady Gaga!



Και μπορεί η ίδια η Gaga να έχει αρνηθεί τα δημοσιεύματα που την ήθελαν τρίτο πρόσωπο στην σχέση του χολιγουντιανού αστέρα με την καλλονή Shayk, όμως δύο εξώφυλλα του περιοδικού Ok Australia τόσο αυτής όσο και την προηγούμενης εβδομάδας, θέλουν τον 44χρονο και την συμπρωταγωνίστριά του στο οσκαρικό «A Star I Born» επίσημα μαζί!



Το περιοδικό αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι δύο ερωτευμένοι θα κάνουν σύντομα και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ενώ ο Cooper πέρα από την επίσκεψη στο διαμέρισμα της πρώην του για να δει την κόρη του εθεάθη και στην περιοχή που κατοικεί η Gaga.



Άλλα δημοσιεύματα πάντως μιλούν για άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Gaga, η οποία χώρισε αμέσως μετά τα Όσκαρ τον αρραβωνιαστικό της. Αυτοί που την στιγμή αυτή χαίρονται περισσότερο είναι οι fans του Cooper με την Gaga που περιμένουν πώς και πώς την κοινή εμφάνιση του υποτιθέμενου ζευγαριού.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019