Η ένδειξη πως η Meghan Markle θα μείνει σύντομα έγκυος για δεύτερη φορά

Η ένδειξη πως η Meghan Markle θα μείνει σύντομα έγκυος για δεύτερη φορά

H Meghan και ο Harry θα αποκτήσουν άμεσα δεύτερο παιδί;

Υπάρχει μια ένδειξη που φαίνεται να συνηγορεί στο γεγονός πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς πριν τα πρώτα γενέθλια του μικρού Archie Harrison.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Express, κι ενώ οι φήμες δεν έχουν κοπάσει ακόμα για την φημολογούμενη τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton (δες τα βίντεο και θα καταλάβεις όσα γράφτηκαν για την εμφάνισή της στο Royal Ascot) οι πιθανότες να γίνει μαμά για δεύτερη φορά η Meghan αυξήθηκαν.





Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων, οι πιθανότητες να αποκτήσουν δεύτερο παιδί μέσα στην χρονιά αυτή έφτασαν από το 6/1 στο 3/1 ανεβάζοντας την πιθανότητα να δούμε έναν ακόμα απόγονο του Harry και της Meghan μέσα στο 2019.

Η Jessica O’Reilly του γραφείου Ladbrokes τόνισε χαρακτηριστικά:

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν έχασαν καθόλου χρόνο μετά τον γάμο τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και θα είναι ευλογημένοι να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά του και δεν θα μας κάνει μεγάλη έκπληξη αν θα υπάρξει ανακοίνωση και δεύτερης εγκυμοσύνης μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με άλλο γραφείο, το Coral, η πιθανότητα να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά ο Harry με την Meghan μέσα στο 2020 και όχι το 2019 είναι ακόμα μεγαλύτερη και έχει φτάσει το 6/4.

Ο Harry Aitkenhead τόνισε:
Ο Αrchie είναι μόνο μερικών εβδομάδων αλλά πιστεύουμε πως ο Harry και η Meghan θα σκεφτούν το ενδεχόμενο απόκτησης και δεύτερου παιδιού μέσα στο 2020.