Δεν φαντάζεσαι τι είχε στην κατοχή του ο Leonardo DiCaprio: Ποιος ηθοποιός το αγόρασε (video)

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι τι είχε στην κατοχή του ο Leonardo DiCaprio: Ποιος ηθοποιός το αγόρασε (video)

Μια απίθανη ιστορία ανάμεσα σε δύο πασίγνωστους ηθοποιούς

Κάποιοι φίλοι ανταλλάσουν ποτά και μπισκότα κι άλλοι πανάκριβα κρανία δεινοσαύρων. Η πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού Russell Crowe στην εκπομπή The Howard Stern Show ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική. Βλέπεις εκεί, ο 55χρονος Μονομάχος, θυμήθηκε εκείνη την επική φορά που ο Leonardo DiCaprio κατάφερε να του αποσπάσει 35.000 δολάρια.

Ο Crowe θυμήθηκε πως βρισκόταν στο σπίτι του DiCaprio, υπήρχε μπόλικη βότκα στο τραπέζι και κατέληξε να φύγει με ένα κρανίο δεινοσαύρου, το οποίο θα έκανε δώρο ο βραβευμένος ηθοποιός στα παιδιά του.

Νομίζω πως η κουβέντα ξεκίνησε με τον Leo να μου λέει πως έχει αυτό το κρανίο αλλά θα έβγαινε στην αγορά ένα ακόμα που ήθελε, οπότε έψαχνε να πουλήσει το υπάρχον. Ε, προσφέρθηκα να το αγοράσω και ο Leonardo μου ζήτησε να του δώσω απλά όσα χρήματα είχε δώσει κι ο ίδιος, περίπου 30 με 35 χιλιάδες δολάρια.



Αργότερα ο Crowe αποφάσισε να βγάλει σε πλειστηριασμό το κρανίο του Μοσάσαυρου μαζί με άλλα αντικείμενο από τον γάμο του με την ηθοποιό Danielle Spencer με την οποία χώρισαν τον Απρίλιο του 2018.

Θες να μάθεις πόσο πουλήθηκε το κρανίο;