Η αποκάλυψη της Khloe! Ο Tristan Thompson σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά το σκάνδαλο με την Jordyn

Η αποκάλυψη της Khloe! Ο Tristan Thompson σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά το σκάνδαλο με την Jordyn

Επιτέλους προβλήθηκε το επεισόδιο με την απιστία του Tristan και οι αποκαλύψεις είναι πολλές

Χθες βράδυ προβλήθηκε στην Αμερική το επεισόδιο των Kardashians στο οποίο αποκαλύπτεται η απιστία του Tristan Thompson εις βάρος της Khloe Kardashian με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Αρχικά, η Khloe εμφανίζεται να έχει ναυτίες και ζαλάδες και αποφασίζει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγαίνει αρνητικό και την χαροποιεί ιδιαίτερα.

Λίγο αργότερα, βλέπουμε την Khloe να ακυρώνει τελευταία στιγμή το ταξίδι της στο Cleverland για να κάνει μια αξονική εγκεφάλου κι εκείνο το βράδυ ο Tristan αποφασίζει να νοικιάσει ένα σπίτι με τους φίλους του για το All- Star σαββατοκύριακο και ο Thompson ενημέρωσε την Khloe πως θα πάει και σε ένα after party. Σε αυτό το πάρτι το παρόν έδωσε και η Jordyn, η καλύτερη φίλη της Kylie Jenner, η οποία μίλησε πρωί πρωί με την Khloe και της τόνισε πως ήταν φρουρός και πρόσεχε τον Tristan όλο το βράδυ.



Έλα όμως που έκρυψε τη μισή αλήθεια. Ο Tristan δεν πήγε ποτέ σπίτι και έτερη φίλη της Kim Kardashian, η Larsa Pippen την ενημέρωσε πως στο πάρτι αυτό, ο Tristan και η Woods ήταν μαζί και όχι φιλικά.

Κάπου εκεί μπλέχτηκε η Kim η οποία μίλησε με την Woods κι απαίτησε να μάθει την αλήθεια, εκείνη απέφυγε να απαντήσει και υποσχέθηκε να της μιλήσει με γραπτά μηνύματα, τα οποία δεν έστειλε ποτέ.

Λίγο αργότερα παραδέχτηκε και η Jordyn και ο Tristan την αλήθεια, υποστηρίζοντας πως υπήρξε απλά ένα φάσωμα και τίποτα παραπάνω.

Κι εκεί ήρθε η αποκάλυψη της Khloe για τον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος απείλησε μέχρι και να αυτοκτονήσει μετά το σκάνδαλο αυτό. Δες όλες τις λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο.