James Middleton: Τι αποκάλυψε για τις αδερφές του Kate και Pippa αλλά και για τη μάχη που δίνει

Πατούλια Κατερίνα
James Middleton: Τι αποκάλυψε για τις αδερφές του Kate και Pippa αλλά και για τη μάχη που δίνει

Ο αδερφός των Middleton σε μια απρόσμενη εξομολόγηση

Ο James Middleton είναι σήμερα 32 ετών και είναι ο μικρότερος αδερφός της Kate Middleton και της Pippa Middleton. Στις αρχές του χρόνου ο James είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την μάχη με την κατάθλιψη που έδωσε τα τελευταία χρόνια ενώ στην πρόσφατη συνέντευξή του μοιάζει πιο ώριμος και γοητευτικός από ποτέ.

Αυτό που δεν περιμέναμε βέβαια είναι οι σπόντες κατά των αδερφών του και της επιλογής της Kate να παντρευτεί τον μελλοντικό διάδοχο της Βρετανίας.



Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Tatler το οποίο κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου, ο James αναφέρθηκε στον απότομο τρόπο με τον οποίο ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας στα 23 του χρόνια όταν η Kate έγινε επίσημα πια ζευγάρι με τον William.

Ξαφνικά και δημόσια ένιωσα να κρίνομαι για κάθε επιτυχία ή αποτυχία στη ζωή μου. Όλο αυτό σου ασκεί πίεση. Γιατί στο μυαλό μου, όσα έκανα εγώ θεωρούσα πως δεν είχαν σχέση με όσα συνέβαιναν στην υπόλοιπη οικογένειά μου.

Πάντως, ο James σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως η κατάθλιψη την οποία ανέπτυξε δεν είναι λάθος κανενός.
«Σκεφτόμουν το γιατί είχα κατάθλιψη. Ήμουν τόσο τυχερός στο μεγάλωμά μου, είχα ό,τι ζητούσα αλλά πάντα κάτι μου έλειπε. Και όσο το αγνοούσα, τόσο με καταλάμβανε».

Κι ενώ ο James δεν θέλει να τον συγκρίνουν ούτε με τις διάσημες αδερφές του αλλά ούτε και με τον πρίγκιπα William, πριν λίγο καιρό βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που διατηρεί ο Μatthew, σύζυγος της Pippa.