Το απίστευτο ξεκατίνιασμα της Pamela Anderson με τον πρώην της στο Instagram

Το απίστευτο ξεκατίνιασμα της Pamela Anderson με τον πρώην της στο Instagram

Η Pamela Anderson και ο Adil Rami χώρισαν αλλά η απιστία έκανε τα πράγματα χειρότερα

Εκείνη 51 ετών κι εκείνο 33 ετών. Μια σχέση δύο ετών που έμοιαζε ιδανική, πολλές κοινές εμφανίσεις και εκδηλώσεις δημόσιας λατρείας και ξαφνικά χωρισμός.

Ο λόγος για την Pamela Anderson και τον ποδοσφαιριστή Adil Rami που έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες σε ένα ανελέητο ξεκατίνιασμα μέσω Instagram. Το ζευγάρι που ήταν μαζί δύο χρόνια χώρισε πρόσφατα ενώ για χάρη του Rami η Pamela είχε αφήσει το Malibu για να μετακομίσει στην Γαλλία.

Η Pamela εκμυστηρεύτηκε με τους fans της στο Instagram πως έπεσε θύμα απιστίας του Adil τον οποίο κατηγορεί πως έκανε διπλή ζωή.

«Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δυο (και παραπάνω) χρόνια της ζωής μου ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Εξαπατήθηκα και αφέθηκα να πιστεύω πως ήμασταν... τρελά ερωτευμένοι; Νιώθω συντετριμμένη που ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες πως ζούσε διπλή ζωή. Συνήθιζε να κάνει πλάκα για άλλους παίκτες που είχαν ερωμένες σε διαμερίσματα στο ίδιο δρόμο, κοντά στις γυναίκες τους. Και αποκαλούσε αυτούς τους άντρες τέρατα;

Αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να ελέγχεις τις καρδιές και το μυαλό δυο γυναικών με τέτοιον τρόπο - είμαι σίγουρη πως υπήρχαν και άλλες. Αυτός είναι το τέρας. Πώς κατάφερα να βοηθήσω τόσο κόσμο μέσω NDV (National DV Hotline) και δεν υπήρξα αρκετά σοφή ή ικανή να βοηθήσω τον εαυτό μου», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στα social media.

Ο ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να απαντήσει στο Instagram με την ίδια φωτογραφία και η απάντησή του χειροτέρεψε μάλλον τα πράγματα.