Διάσημη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones ξαναπαντρεύτηκε και μάλιστα σε κάστρο

Νατάσσα Σχοινά
Διάσημη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones ξαναπαντρεύτηκε και μάλιστα σε κάστρο

Ρομαντικός γάμος και διάσημοι προσκεκλημένοι

Ο πρώτος γάμος έγινε τον Μάιο, λίγο μετά τα Βραβεία Billboard στο Las Vegas, όπου το ζευγάρι έβγαλε τις άδειες και παντρεύτηκε χωρίς καμία προειδοποίηση, την ώρα που όλοι περίμεναν τον γάμο το καλοκαίρι. Το βίντεο της τελετής, στη συνέχεια, αναρτήθηκε από τον DJ του χώρου στον λογαριασμό του στο Instagram κι έτσι όλος ο κόσμος έμαθε τα ευχάριστα για το ζευγάρι.

Μιλάμε, φυσικά, για τη Sophie Turner και τον Joe Jonas που το Σάββατο παντρεύτηκαν με θρησκευτική τελετή στο Le Château de Tourreau στη Γαλλία. Κι εκεί που σε κάθε γάμο συνήθως την παράσταση κλέβει η νύφη, ο γαμπρός ή οι λαμπεροί καλεσμένοι -ειδικά όταν μιλάμε για celebrities- στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον υπέροχο χώρο και το κτίσμα καθεαυτό που τους φιλοξένησε.

Μάλιστα, ο γαμπρός με τους κουμπάρους ανέβηκαν σε ένα μπαλκόνι που έμοιαζε με αυτά του παλατιού του Buckingham και πόζαραν για τις φωτογραφίες που άρμοζαν στην περίπτωση. Για να ξεχωρίζει, δε, από τους υπόλοιπους, ο Joe φόρεσε μαύρο πουκάμισο αντί για το πατροπαράδοτο λευκό.

Από τους καλεσμένους δε θα μπορούσαν να λείψουν τα διάσημα αδέρφια του γαμπρού με τις συζύγους τους.



Από τα όσα μπορούμε να δούμε μέχρι στιγμής, το νυφικό της Sophie κινήθηκε σε μία πιο κλασική και παραδοσιακή γραμμή και το συνόδευε ένα πέπλο με κεντήματα.

https://www.instagram.com/p/BzVF6pBId1E/

Δες στην gallery που ακολουθεί μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του ζευγαριού.