Τι κοινό είχαν οι δύο γάμοι της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι κοινό είχαν οι δύο γάμοι της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο;

Μάλλον δεν το παρατήρησες

Η χθεσινή μέρα ήταν μία έκπληξη για εμάς, αφού μετά από ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο και ενώ είχαμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε από νωρίς το Σάββατο πως κάτι συμβαίνει, αποκαλύφθηκε πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν ξανά έπειτα από δύο μήνες, αυτή τη φορά στη Νάξο.

Το παρών έδωσαν όλοι οι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού που δεν είδαμε στην Κρήτη και για μέρες αναρωτιόμασταν γιατί η Αθηνά Οικονομάκου δεν παρευρέθηκε στον γάμο της. Κάπου μέσα στον Μάρτιο είχε δημοσιευτεί η αγγελία γάμου του ζευγαριού, με τις φήμες τότε να τους θέλουν να παντρεύονται μέσα στο καλοκαίρι. Εν τέλει εκείνοι παντρεύτηκαν τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, κάνοντας μας όλους να απορούμε.

Την αποκάλυψη τότε έκανε η ίδια η ηθοποιός με στόρι που ανέβασε στο Instagram account της. Κι ενώ τώρα έχουμε παρατηρήσει πως όλη η παρέα λείπει μαζί κάπου από το Σάββατο δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Την απάντηση έδωσε η συμπρωταγωνίστρια της Βάσως, Σοφία Πανάγου, η οποία έκανε ένα hangover story ευχαριστώντας το ζευγάρι. Φυσικά υποθέσαμε πως πρόκειται για το after wedding party που έλεγαν πως θα κάνουν.



Τελικά η Βάσω και ο Λευτέρης εκτός από πάρτι έκαναν κι έναν δεύτερο γάμο με όλους τους φίλους τους εκεί αυτή τη φορά. Τι κοινό είχε όμως με τον προηγούμενο;

Μπες στο slideshow και θα το ανακαλύψεις.