H εγγονή της πριγκίπισσας Grace του Μονακό ξαναπαντρεύτηκε και ήταν συγκλονιστική ως νύφη

Πατούλια Κατερίνα
H εγγονή της πριγκίπισσας Grace του Μονακό ξαναπαντρεύτηκε και ήταν συγκλονιστική ως νύφη

Η θρησκευτική γαμήλια τελετή ήταν εξίσου εντυπωσιακή

Την πρώτη Ιουνίου 2019, Charlotte Casiraghi, η εγγονή της θρυλικής Grace Kelly του Μονακό και ο αγαπημένος της Dimitri Rassam είχαν πραγματοποιήσει τον πρώτο τους πολιτικό γάμο και μόλις χτες ακολούθησε μια επίσημη θρησκευτική τελετή στην Προβηγκία.



O γάμος ήταν μυστικός και έλαβε χώρα στο Αβαείο Sainte-Marie de Pierredon έξω από το St. Remy της Προβηγκίας στη Γαλλία.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Monaco και η πριγκίπισσα Καρολίνα, μητέρα της νύφης, ανέλαβαν την οργάνωση του γάμου ενώ το παρόν έδωσαν και τα δύο αδέρφια της Charlotte, Andreas και Pierre, η αδερφή της, Alexandre de Hanover αλλά και η μητέρα του γαμπρού, μοντέλο και ηθοποιός Carole Bouquet.

Οι προσκεκλημένοι έλαβαν ένα μικρό άρωμα λεβάντας ως δώρο ενώ λεβάντα είχε η νύφη και στην ανθοδέσμη της. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016, τον Δεκέμβριο του 2018 αρραβωνιάστηκαν ενώ τον Οκτώβριο του 2018 απέκτησαν έναν γιο μαζί.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099