10 stars που είναι νεότερες από όσο δείχνουν

10 stars που είναι νεότερες από όσο δείχνουν

Να κάτι που δεν εύχομαι σε καμία γυναίκα

Μεγάλο ατού να δείχνεις μικρότερος από ότι είσαι. Ειδικά για εμάς τις γυναίκες, που ξεκινάμε την μάχη μας με το χρόνο λίγο αφού περάσουμε τα 25 και για όλη την υπόλοιπη ζωή μας, και μάλιστα, χωρίς καταπίεση, μιας και όλο αυτό θα έλεγε κανείς ότι έχει περάσει στο DNA μας. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνες οι λίγο πιο άτυχες celebrities, τις οποίες για κάποιο λόγο θεωρούμε αρκετά μεγαλύτερες, και δυστυχώς για εκείνες είναι αρκετά νεότερες.

Σου έρχεται κάποια στο μυαλό; Δες την παρακάτω gallery και πάθε σοκ με την ησυχία σου.

Μillie Bobby Brown

Είναι μόλις 15 αλλά σίγουρα την είχες στο μυαλό σου για πολύ μεγαλύτερη. Είναι που είναι ήδη εδώ και τρία χρόνια διάσημη; Είναι που πρωταγωνιστεί σε μία από τις διασημότερες σειρές παγκοσμίως (Stranger Things); Είναι που εσύ στα 15 έτσι δεν ήσουν; Τι να πεις;

Zendaya

Είναι όμορφη, σέξι και ταλαντούχα. Επίσης είναι μόλις 22 ετών και κάνει καριέρα εδώ και αρκετά χρόνια. Ναι, πίστευες κι εσύ ότι είναι μεγαλύτερη. Ίσως φταίει το έντονο μακιγιάζ. Ίσως και όχι!

Maisie Williams

Ε ναι! Την γνωρίζεις εδώ και 10 σχεδόν χρόνια από το Game of Thrones, και την είδες να μεγαλώνει όσο οι σεζόν προχωρούσαν. Με λίγα λόγια η Maisie Williams, ξεκίνησε την καριέρα της στα 12 και τώρα είναι 22.

Chloe Grace Moretz

Την γνωρίζουμε πολλά χρόνια, γεγονός που μας είχε πείσει ότι κοντεύει τα 30! Λίγο υποψιαστήκαμε όταν τα έφτιαξε με τον Brooklyn Beckham, κι εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι είναι μόλις 22!!!

Meghan Trainor

Το παρουσιαστικό, το ύφος των τραγουδιών αλλά και η φωνή της, θυμίζουν αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα. Κι όμως, είναι μόλις 25.

Camila Cabello

Όταν έμαθα την ηλικία της συγκεκριμένης ένα σοκ το έπαθα. Βέβαια το έψαξα, ρώτησα φίλους και γνωστούς και μου το επιβεβαίωσαν: Η Camila Cabello είναι μόλις 22 ετών.

Brie Larson

Κάτοχος Oscar, η Captain Marvel και… μόλις 29 ετών. Πολύ σοβαρή για τόσο νέα. Brie μου, σκάσε και λίγο το χειλάκι σου.

Cara Delevingne

Νιώθεις σαν να την ξέρεις από πάντα. Βασικά σαν να είναι εδώ και τουλάχιστον μία 20ετία μοντέλο. Κι όμως, η Cara είναι μόλις 26. Πιθανότατα μικρότερη από όταν εσύ έπιασες την πρώτη σου κανονική δουλειά.

Kate Upton

Σέξι, εντυπωσιακή, χυμώδης, πετυχημένη και εσχάτως μανούλα. Κι όμως, η Kate Upton είναι μόλις 27 ετών.

Margot Robbie

Και όμορφη είναι, και ταλαντούχα και σέξι και… δεν την κάναμε για μόλις 28! Είναι που μέχρι τώρα έχει ζήσει τρεις ζωές; Είναι που δείχνει μοιραία γυναίκα ακόμα κι αν ουσιαστικά είναι κορίτσι;