Αθηναΐς Νέγκα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλά για τις ατέλειές της

Αθηναΐς Νέγκα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλά για τις ατέλειές της

Η ακομπλεξάριστη ανάρτηση που θα λατρέψεις

Η Αθηναΐς Νέγκα πόζαρε χωρίς ρετούς ακομπλεξάριστη τελείως και μίλησε ανοιχτά για τις ατέλειές της.

Μάλιστα, έγραψε ένα εκτενές κείμενο στο οποίο αναφέρεται στην περίοδο που ήταν στεναχωρημένη και για τις λιποαποθήκες της, πάντα όμως με χιούμορ και καλή διάθεση:

«Εγώ και το ψηλόμεσα μαγιό», μια ιστορία αγάπης γραμμένη στο κινητό μου.
Επειδή η καλή φύση ποτέ δεν στα δίνει όλα, εμένα αποφάσισε να μην μου δώσει μέση ,ναι, καλά διαβάσατε κορίτσια.. εσείς με τις λεπτές μεσούλες μη χασκογελάτε, δεν έχω παράπονο από τον σωματότυπό μου σε γενικές γραμμές ,μόνο που αυτή η έλλειψη μέσης, με ταλαιπώρησε διότι η νιότη μου συνέπεσε με τα 90s και την άνθιση του χαμηλοκάβαλου, μην πολυλογώ, ημουν «δυστυχισμένη» καμιά 20ετια διότι έβλεπα τα υπόλοιπα κορίτσια να φοράνε χαμηλοκαβαλα και εμένα δεν μου πήγαιναν διόλου ,το δράμα μου ήταν κωμικό καθώς γύρω από τον στιβαρό σαν πυλώνα ουρανοξύστη κορμό μου ,είχα και τις λιποαποθήκες μου, στην κοιλιά, στο μόνο σημείο που δεν είναι σέξι να έχεις καμπύλες .


Και έτσι όταν έβαζα στενό χαμηλοκαβαλο παντελόνι ,πεταγόταν πάντα ανά μικρό σωσίβιο έτσι για να μου την σπάσει -ποτέ δεν υπήρξα παχιά όμως η μέση μου δεν χώραγε στα ίδια τζιν που κολυμπούσε ο πωπός μου ..αν είχα φάει το φερμουάρ μου κατέβαινε 37 φορές το 24ωρο.


Αν με έχετε συναντήσει στον δρόμο μεταξύ 1992 και 2015 το πιθανότερο είναι να ήμουν ξεκούμπωτη και από βλακεία έγινα το κορίτσι των κοιλιακών ,έχω κάνει δισεκατομμύρια ασκήσεις όμως βεβαίως το σώμα μου δεν άλλαζε! Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι μεγαλώνω 2νούμερα γύρω από την μέση ,αν φουσκώσω φούσκωσα στη κοιλιά, δεν ξέρω πως συμβαίνει έχω διαβάσει πολλές επιστημονικές θεωρίες για ορμονικά μυστηριώδη φαινόμενα,

Όπως και να έχει ..

Ζήτω τα ψηλόμεσα μαγιό! θα ξαναβάλω χαμηλοκάβαλο μόνο αν κάποιος μου δώσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, το ψηλόμεσο μπικίνι μου είναι η χαρά της μονοκόμματης, εδώ με βλέπετε με ένα φτηνούτσικο από αυτά που σας αρέσουν».

Ακολουθούν οι φωτογραφίες της.