Ο Archie Harrison βαφτίζεται και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες από το Windsor

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Archie Harrison βαφτίζεται και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες από το Windsor

Δες φωτό από το παρεκκλήσι

Σήμερα ο Archie Harrison Mountbatten Windsor γίνεται δύο μηνών και ήταν και η καταλληλότερη μέρα για να γίνει η βάφτισή του. Αυτή η βάφτιση, όπως και όλη η εγκυμοσύνη της Meghan, πέρασε από 40 κύματα και δημιούργησε ένα σωρό εντάσεις, αφού δεν ανακοινώθηκε από την αρχή, αλλά έγινε γνωστή μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Και ακόμη όταν μαθεύτηκε τα μυστικά συνέχισαν να υπάρχουν, αφού ακόμη και τώρα δε γνωρίζουμε ποιοι είναι οι νονοί του μικρού Archie. Γνωρίζουμε μόνο πως η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, και τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury μέσα στο ιδιωτικό εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κάστρο του Windsor.

Οι νονοί δεν έγιναν γνωστοί όμως η ανακοίνωση του Buckingham ανέφερε πως δεν τους αποκάλυπταν και πως απλά ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα μοιράζονταν με τους fans τους φωτογραφίες που έβγαλε ο Chris Allerton. Τι περιμένεις; Κάνε «κλικ» στη gallery και δες τι έχουμε δει έως τώρα.



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019