Ξανά στο στόχαστρο Meghan Markle και Harry: Η νέα σπατάλη μετά το σκάνδαλο 2,4 εκατομμυρίων

Πατούλια Κατερίνα
Ξανά στο στόχαστρο Meghan Markle και Harry: Η νέα σπατάλη μετά το σκάνδαλο 2,4 εκατομμυρίων

Τι έκανε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και προκάλεσαν αντιδράσεις και πάλι

Λίγες ημέρες μόνο μετά την βάφτιση του Archie Harrison, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προκαλούν ξανά το κοινό.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, την προηγούμενη ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρέθηκαν στο στόχαστρο μετά την ανακοίνωση του προϋπολογισμού από το Παλάτι που αποκάλυψε πως η ανακαίνιση του Frogmore Cottage κόστισε τους Βρετανούς φορολογούμενους 2,4 εκατομμύρια λίρες.

Και μόλις χθες πηγή της Daily Mail ανέφερε πως οι πολυτέλειες για τον Harry και την 37χρονη Markle δεν σταματούν μιας και το ζευγάρι αντικατέστησε ένα πολυτελές χαλί το οποίο έφαγε ένα από τα σκυλιά του.

Μια καθαρίστρια που δουλεύεις για το δημοφιλές ζευγάρι προσπάθησε να σώσει την κατάσταση αλλά έκανε μεγαλύτερη ζημιά, οπότε το χαλί έπρεπε τελικά να αντικατασταθεί από άλλο.

«Η κοπέλα που κατέστρεψε τελικά το μεγαλύτερο μέρος του χαλιού ήταν πολύ στεναχωρημένη. Όμως ο Harry και η Meghan δεν έδειξαν ούτε στιγμή να ανησυχούν για το μεγάλο κόστος με το οποίο θα επιβαρυνθούν και πάλι οι φορολογούμενοι».

Πάντως, στη Βρετανία εν’ όψει Brexit και μεγάλων περικοπών σε δαπάνες σε σχολεία και νοσοκομεία, πολλοί εκπρόσωποι κομμάτων έχουν κριτικάρει τις δαπάνες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που την περασμένη χρονιά με δύο γάμους, δύο γεννήσεις και μια ανακαίνιση ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.



Ο δημοσιογράφος Piers Morgan που είναι γνωστός για τις επιθέσεις στην Markle τόνισε χαρακτηριστικά: