Δεν κρύβεται ο έρωτας της Ασημίνας Ουστάλλι: Ο κούκλος αγαπημένος της και το βραδινό μπάνιο

Δεν κρύβεται ο έρωτας της Ασημίνας Ουστάλλι: Ο κούκλος αγαπημένος της και το βραδινό μπάνιο

Ασημίνα Ουστάλλι: Φουλ ερωτευμένη

Θυμάσαι που είχαμε αφήσει την ξανθιά καλλονή του MasterChef Ασημίνα Ουστάλλι να έχει έρθει κοντά με τον συμπαίκτη της Πάνο Τόγια;

Η εντυπωσιακή κοπέλα προχώρησε στη ζωή της και οι φήμες την θέλουν ξανά ερωτευμένη, κάτι που φαίνεται πως ισχύει αν δει κανείς προσεκτικά τα stories της στο Instagram.

Η Ασημίνα φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του προπονητή κολύμβησης Αλέξανδρο Σκουτέλα.



Η ίδια η παίκτρια του MasterChef, έκανε νυχτερινή βόλτα με τον καλό της και απόλαυσαν μαζί και μια προσπάθεια για βραδινή βουτιά. Όσο για τη νέα σχέση, η ίδια η Ασημίνα είχε δηλώσει στην Φωλιά των Κου Κου:



«Δουλεύω σε ένα εστιατόριο στην παραλιακή από το πρωί μέχρι το απόγευμα και μετά, από το απόγευμα μέχρι το βράδυ δουλεύω σε άλλο μαγαζί στην παραλιακή. Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε σχέση όταν γνωρίζεις τον άλλον πάρα πολύ λίγο. Έχουμε βγει ελάχιστες φορές, γιατί όπως είπα, δεν έχω χρόνο, ούτε εκείνος έχει πάρα πολύ. Οπότε, λίγο το βράδυ αν βρεθούμε για μια δυο ώρες, όχι παραπάνω. Αλλά σχέση δεν έχω. Για να πεις ότι έχει σχέση πρέπει να είσαι καιρό με τον άλλον και να τον γνωρίσεις. Εγώ κλείνω δύο εβδομάδες, οπότε σχέση δεν την λες ακριβώς. Ο Πάνος είπε ότι έχω σχέση για να βγάλει τη «βρώμα» που είχε βγει για μας».



Δες παρακάτω τον Αλέξανδρο!