Κλέλια Ρένεση: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κορούλα της και το μέρος όπου κάνει διακοπές

Κλέλια Ρένεση: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κορούλα της και το μέρος όπου κάνει διακοπές

Η Κλέλια Ρένεση έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού είναι πλέον μανούλα και επίσης έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Στις 18 Μαΐου έφερε στον κόσμο την μικρή της, καρπό του έρωτά της από τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή Μανού Τσάο, και είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενη, ενώ το όνομα που θα πάρει το κοριτσάκι της είναι Κοραλία.

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ζάκυνθο, όπου και ξεκουράζεται και μοιράζεται στιγμές με την κορούλα της. Ο Μανού Τσάο, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία, αλ­λά και σε στάδιο παραγωγής του νέου του δίσκου, μόλις αποδεσμευτεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του θα βρεθεί κοντά τους.

Πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε να μοιραστεί μέσω social media τα συναισθήματά της για το χαρμόσυνο γεγονός του ερχομού της κόρης της, γράφοντας:

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκα­λιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κορα­λία κι από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω από το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και τα χαμόγελα. Όλους τους φίλους που στάθη­καν πλάι μου, τους συγγενείς, τη γιατρό μου και τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι. Είμαστε και οι δύο πολύ τυ­χερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νε­ρά της Ζακύνθου, της Γαύδου και τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία: Υπάρχουν νεράι­δες... Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να είστε πά­ντα καλά με ανοιχτά πανιά».