Το Twitter είναι έξαλλο με την Kendall Jenner και το #bottlecapchallenge που έκανε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Twitter είναι έξαλλο με την Kendall Jenner και το #bottlecapchallenge που έκανε

Μπορεί να άρεσε σε αρκετούς, όμως τα σχόλια ήταν πολλά

Την τελευταία εβδομάδα ένα νέο challenge κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με το όνομα #bottlecapchallenge. Εμείς και πολύ ακόμη στέψαμε νικήτρια τη Mariah Carey, η οποία το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, όμως αρκετοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν και με το βίντεο της Kendall Jenner. Βέβαια το δικό της συγκέντρωσε και πολλά αρνητικά σχόλια, με το Twitter να γίνεται κυριολεκτικά έξαλλο.


https://www.instagram.com/p/BznxfkQgU13

Και θα σου εξηγήσουμε και για ποιον ακριβώς λόγο έγινε αυτός ο μικρός χαμός. Αντί να ακολουθήσει έναν πιο safe τρόπο για να το κάνει, όπως ας πούμε μέσα στο σπίτι της ή έξω στον κήπο, η 23χρονη καλλονή επέλεξε να το «εκτελέσει» μέσα στη θάλασσα οδηγώντας ένα jet ski.

Και όπως καταλαβαίνεις αυτό δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις, σχετικά με το κατά πόσο σεβάστηκε το περιβάλλον η reality star. Οι περισσότεροι ανέφεραν πως άφησε απλά ένα ακόμη πλαστικό να καταλήξει μέσα στον ωκεανό. Ωστόσο δεν είναι φανερό από το βίντεο αν το καπάκι πέφτει μέσα στη θάλασσα ή αν το πιάνει αυτός που κρατάει και το μπουκάλι, οπότε ίσως και να τρώει αδίκως το «κράξιμο» όλων αυτών των ανθρώπων.





Δες στη gallery μερικά από τα σχόλια.