Χριστίνα Μπόμπα: Ένας γάμος, μία εγκυμοσύνη και πολλές αναμνήσεις (photos)

Χριστίνα Μπόμπα: Ένας γάμος, μία εγκυμοσύνη και πολλές αναμνήσεις (photos)

Χαμόγελα ευτυχίας στην οικογένεια της Χριστίνας Μπόμπα

Το Σεπτέμβριο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα συμπληρώσουν έναν χρόνο παντρεμένοι! Το ζευγάρι που πρόσφατα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος των γυρισμάτων του Survivor Ελλάδα- Τουρκία, έδωσε το παρόν σε μια ακόμα χαρά της οικογένειας της Μπόμπα.

Χριστίνα και Σάκης βρέθηκαν στην Καλλιθέα για το γάμο της έτερης Χριστίνας, αγαπημένης ξαδέρφης της Μπόμπα, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο ένα αγοράκι.

«Σα χθες θυμάμαι να παίζουμε στα σκαλάκια στη γειτονιά μας στη Λαμία... όταν μας έκανε βέβαια τη χάρη να παίξει μαζί μας, γιατί ήταν η κουλ έφηβη και εμείς πιτσιρίκια! «Η Χριστίνα η μεγάλη»... έτσι τη φωνάζαμε να την ξεχωρίζουμε από μένα, τη «Χριστίνα τη μικρή».
Και τώρα είναι όντως μεγάλη, παντρεμένη και έτοιμη να γίνει μανούλα! Με το καλό ξαδερφούλα μας! Μόνο χαρές να έχει η ζωή σας και ο μικρός μας να είναι γέρος και καλότυχος! #familymoments», έγραψε η Χριστίνα σε ένα συγκινητικό post για την αγαπημένη της ξαδέρφη.

Μαζί με την Χριστίνα το παρόν στο γάμο έδωσαν και οι γονείς της αλλά και οι παππούδες της! Δες τις οικογενειακές φωτογραφίες παρακάτω.