Θυμάσαι πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου πριν δέκα ολόκληρα χρόνια (photos)

Θυμάσαι πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου πριν δέκα ολόκληρα χρόνια (photos)

Η Κατερίνα Καινούργιου στο δικό μας #10yearchallenge

Τις διακοπές της στην Κεφαλονιά συνεχίζει τις ημέρες αυτές η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια που είχε μια εξαιρετική τηλεοπτική χρονιά στο πρωινό του Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ξεκουράζεται και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.



Εμείς πάλι γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και πάμε στο καλοκαίρι του 2009, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφήνει το τιμόνι της παρουσίαασης του «Όμορφου Κόσμου το πρωί». Την παρουσίαση της έβδομης σεζόν (2009-2010) του «Όμορφου Κόσμου» ανέλαβαν από κοινού οι Νίκος Παπαδάκης, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Αραμπατζή και η εκπομπή προβλήθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2003 ενώ η τελευταία εκπομπή την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010.

Η πεντάδα ή πεντάμορφοι όπως αποκαλούνταν οι παρουσιαστές το διάστημα εκείνο, είχαν κάνει μια λαμπερή κοινή βραδινή εμφάνιση κι εκείνη που μας κέρδισε ήταν η Κατερίνα. Επειδή πρόσφατα η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους fans της, τις ανασφάλειες που έχει, εμείς να πούμε πως η Κατερίνα του 2009 ήταν μια καλλονή και παραμένει μια καλλονή.

Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω