Kate Middleton & Meghan Markle: Έχουν γίνει πια κολλητές και η νέα εμφάνιση στο Wimbledon μας έπεισε

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton & Meghan Markle: Έχουν γίνει πια κολλητές και η νέα εμφάνιση στο Wimbledon μας έπεισε

Kate Middleton & Meghan Markle: Είναι πλέον αχώριστες

Mόλις χθες το Παλάτι του Kensington επιβεβαίωσε τα πιο cool νέα για τους royal fans! Ένα χρόνο μετά την πρώτη κοινή και σπάνια εμφάνισή τους μαζί, η Meghan Markle και η Kate Middleton, οι πιο διάσημες sisters in law (συνυφάδες για εμάς) βρίσκονται ξανά μαζί. Οι δύο γυναίκες είναι μεγάλες fans του τένις και η 37χρονη Markle είναι κολλητή της τενίστριας Serena Williams.

Η ανακοίνωση του παλατιού ήταν λιτή και ανέφερε:

Η δούκισσα του Cambridge, που έχει την εποπτεία όλων των Αγγλικών club για το τένις και το κρόκετ και η δούκισσα του Sussex θα δώσουν το παρόν στον τελικό γυναικών του Wimbledon στις 13 Ιουλίου.



Oι δύο σύζυγοι του Harry Και του William έκαναν το διάστημα αυτό ξεχωριστές εμφανίσεις στους αγώνες του Wimbledon αλλά δεν είχαν εμφανιστεί μαζί μέχρι σήμερα. Μην φανταστείς όμως πως Kate και Meghan έφτασαν χεράκι - χεράκι για να παρακολουθήσουν την Serena Williams στο μεγάλο τελικό γυναικών, ακριβώς όπως και πέρσι.

Πρώτη έφτασε η Kate και ακολούθησε η Markle, αλλά ας μην ξεχνάμε πως η βάση τους δενείναι φέτος κοινή, μιας και η Markle μένει πια στο Frogmore Cottage, κοντά στο Windsor.

AP 19194479380650

Ντυμένη στα λευκά η Meghan, ντυμένη στα πράσινα η Kate έκλεψαν τις εντυπώσεις αλλά δεν ήταν μόνες!



Δες ποια άλλη κυρία τις συνόδευσε παρακάτω.