Meghan Markle: Η red carpet εμφάνισή της δίπλα στον Harry & η γνωριμία με τη Beyoncé

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Η red carpet εμφάνισή της δίπλα στον Harry & η γνωριμία με τη Beyoncé

Και πρέπει να τη δεις

Η Meghan Markle μπορεί να βρίσκεται ακόμη σε άδεια εγκυμοσύνης, δυο μήνες μετά τη γέννηση του Archie Harrison Mountbatten Windsor, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει μετά τις 8 Μαΐου που εμφανίστηκαν οι τρεις τους πρώτη φορά. Όμως την είδαμε και στο Trooping of the Colour, και σε μια εμφάνιση έκπληξη με τον Harry πριν δύο εβδομάδες.

Επιπλέον την είδαμε δύο φορές στο Wimbledon, αλλά και στη βάφτιση του γιου της Archie Harrison. Η χθεσινή όμως ήταν ότι καλύτερο είδαμε. Όπως σε είχαμε ήδη ενημερώσει η Meghan Markle θα εμφανιζόταν για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί ως royal πλάι στον Harry, στην πρεμιέρα του Lion King, και αυτό ακριβώς έγινε.

Τα φλας πήραν φωτιά μόλις εμφανίστηκε το royal ζεύγος και δεν απορούμε καθόλου γιατί. Η Meghan Markle έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της, και είναι αλήθεια πως αυτή την εμφάνιση την περιμέναμε καιρό.



Φυσικά ο δούκας και η δούκισσα του Sussex γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και με την Beyonce που συμμετέχει στην ταινια, αλλά και τον σύζυγό της.