Το κορίτσι της φωτογραφίας είναι κόρη γνωστού τραγουδιστή και είναι μια κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το κορίτσι της φωτογραφίας είναι κόρη γνωστού τραγουδιστή και είναι μια κούκλα

Και πρέπει να την ακούσεις να τραγουδάει

Τα παιδιά των διάσημων τραγουδιστών και ηθοποιών στην ελληνική showbiz είναι ένα από τα αγαπημένα μας θέματα. Ειδικά όταν έχουν πια μεγαλώσει και είναι πραγματικά πανέμορφα. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η κόρη του γνωστού Έλληνα αγαπημένου τραγουδιστή που βλέπεις στη φωτογραφία από πάνω.

Η Κατερίνα είναι σήμερα 21 χρόνων και είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει με την αγαπημένη του Μαρία Παπαδοπούλου ο τραγουδιστής. Η νεαρή κοπέλα που είναι πραγματικά μια κούκλα –έχει πάρει την ομορφιά των γονιών της- έχει το δικό της Instagram account κι εμείς τη βρήκαμε και σου την παρουσιάζουμε.

Προτού σε οδηγήσουμε στη gallery για να δεις και άλλες φωτογραφίες της 21χρονης καλλονής, να σου πούμε πως η Κατερίνα εκτός από την ομορφιά του μπαμπά της, έχει πάρει και την φωνή. Η νεαρή έχει καλλιτεχνική φλέβα και η απόδειξη βρίσκεται και στο βίντεο που ακολουθεί, με εκείνη και τον 18χρονο αδερφό της να τραγουδούν το «Αχ αγάπη» του Γιάννη Πάριου, με τον μπαμπά τους, να τους συνοδεύει με την κιθάρα.

Στη gallery θα μάθεις και ποιος είναι ο διάσημος μπαμπάς της.