Κάθεσαι; Η Natalie Portman επιστρέφει στον Thor & ο ρόλος της θα σε εκπλήξει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάθεσαι; Η Natalie Portman επιστρέφει στον Thor & ο ρόλος της θα σε εκπλήξει

Plus: Όλες οι νέες ταινίες που θα βγουν ως το 2021

Ένας μικρός (μπορεί και μεγάλος) ενθουσιασμός υπάρχει τη στιγμή αυτή που γράφονται τούτες οι γραμμές και νομίζω με την είδηση αυτή έφτιαξε ήδη όλη μου η εβδομάδα. Μετά το τέλος του Avengers Endgame και τον θάνατο του Tony Stark (aka Iron Man) πίστεψα πως δεν έχω κάτι άλλο να περιμένω πια από τη Marvel κι έτσι άρχισα να βλέπω όλες τις ταινίες από την αρχή με την σειρά.

Αυτός συνέβη γιατί δεν είχα διαβάσει για την phase 4 της Marvel και τις επικείμενες ταινίες της. Το πρωί της Κυριακής μου με βρήκε με το μάτι μου καρφωμένο στην οθόνη του κινητού να χαζεύω και να έχω «μείνει» κοιτάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της Marvel και τις ημερομηνίες των νέων ταινιών που έρχονται. Ο ενθουσιασμός μου τριπλασιάστηκε, όταν είδα τη Natalie Portman να βρίσκεται στο stage κρατώντας το σφυρί του Thor.

Ναι, καλά κατάλαβες. Η Natalie Portman επιστρέφει στη Marvel και τις MCU ταινίες ως Female Thor, παρέα με τον Chris Hemsworth φυσικά, και τη Βαλκυρία Tessa Thompson. Η νέα ταινία της Marvel με τίτλο Love and Thunder αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2021.

Δες παρακάτω στο βίντεο τη στιγμή που η Natalie παίρνει το σφυρί της, αλλά και τις υπόλοιπες ταινίες που αναμένεται να βγουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ναι, ο Benedict Cumberbatch επιστρέφει ως Doctor Strange και δεν είναι μόνος.