Δεν φαντάζεσαι πού θα γιορτάσει ο πρίγκιπας George τα γενέθλιά του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι πού θα γιορτάσει ο πρίγκιπας George τα γενέθλιά του

Εσύ τι έκανες στα 6α σου γενέθλια;

Μόλις μερικές ώρες μας χωρίζουν από τα γενέθλια του πρίγκιπα George και αν υπάρχει κάτι που περιμένουμε με αγωνία αυτό είναι οι φωτογραφίες που θα ανέβουν στο account του Kensington για τον εορτασμό αυτού. Όπως πάντα αυτές είναι τραβηγμένες από τη μαμά, δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton.

Ο πρίγκιπας George όμως και η οικογένειά του δεν βρίσκονται στο Kensington. Τα γενέθλια του George είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε νησί της Καραϊβικής. Ναι, καλά διάβασες. Ο 6χρονος διάδοχος του θρόνου θα περάσει τα γενέθλιά του στο Mustique. Το Mustique είναι είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Γρεναδίνων και πέμπτο του Αγίου Βικεντίου. Πρωτεύουσα είναι η Λοβέλ, και βρίσκεται κάπου στην Καραϊβική.

Αντιλαμβάνεσαι βέβαια το μικρό σοκ που έχουμε πάθει ακούγοντας την είδηση αυτή έτσι δεν είναι. Στους εορτασμούς σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα θα βρίσκεται και η Meghan Markle με τον μικρό Archie. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις κάποιες φωτογραφίες του εξωτικού αυτού προορισμού, έτσι για να δεις που θα γιορτάσει ο μελλοντικός διάδοχος.

Εσύ που γιόρτασες τα 6α σου γενέθλια;