Ε δεν φαντάζεσαι με ποια προσφάτως χωρισμένη σταρ είναι ζευγάρι ο πρώην της Jennifer Aniston!

Πατούλια Κατερίνα
Ε δεν φαντάζεσαι με ποια προσφάτως χωρισμένη σταρ είναι ζευγάρι ο πρώην της Jennifer Aniston!

Καυτό νέο ζευγάρι στο Hollywood

Θυμάσαι τον Justin Theroux, τον μπερμπάντη πρώην σύζυγο της Jennifer Aniston, ο οποίος δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό;

Ε, φαίνεται πως ο Theroux έχει νέο αμόρε και μάλιστα το κορίτσι του, το παρηγορεί, μιας κι εκείνη είναι προσφάτως χωρισμένη από έτερο γόη του Hollywood. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Woman’s Day, ο Theroux έχει έρθει κοντά με την Irina Shayk την πάλαι ποτέ αγαπημένη και μητέρα του παιδιού του Bradley Cooper.



Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως και οι δύο θεωρούν πως δεν είναι μια σχέση απλά για να ξεπεράσει το διάσημο μοντέλο τον χωρισμό αλλά υπάρχει έρωτας και μάλιστα μεγάλος. Οι δύο σταρς συναντήθηκαν σε εστιατόριο πρόσφατα κι εκείνος ζήτησε τον αριθμό της κι εκείνη απόλαυσε την παρέα του ηθοποιού ενώ βρέθηκαν δύο φορές ακόμα για δείπνο μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Πάντως ενώ εκείνος δηλώνει ενθουσιασμένος, είναι το μοντέλο από τη Ρωσία εκείνο που θέλει να πάει τα πράγματα πιο αργά και χαλαρά ενώ εκείνος την έχει ήδη προσκαλέσει στο πάρτι των γενεθλίων του τον επόμενο μήνα.

Ποια είναι η αλήθεια από την πλευρά της Irina; Διάβασε παρακάτω