Η Beyoncé αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι αυτή τη στιγμή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Beyoncé αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι αυτή τη στιγμή

Πόσο πιστεύεις εσύ;

Η Beyoncé πριν από δύο εβδομάδες περίπου έκανε μια red carpet εμφάνιση στο Λονδίνο για την πρεμιέρα του Lion King, και εκτός από τη συνάντησή της με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry είχαμε και κάτι άλλο που μας έδωσε «τροφή» για σχόλια. Η Queen B με το αποκαλυπτικό χρυσό φόρεμα που φορούσε, το οποίο είχε σκίσιμο μέχρι τη λεκάνη της σχεδόν αφήνοντας ακάλυπτο όλο το δεξί της πόδι, φαινόταν να έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά.

Φυσικά και δεν έδειχνε τίποτα άσχημο επάνω της, ούτε τη κρίνουμε έπειτα από τρία παιδιά, υπήρξαν όμως πολλοί haters που το έκαναν. Η 37χρονη όμως έχει ήδη ξεκινήσει εντατικά μαθήματα γυμναστικής, ενώ ακολουθεί και συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, το οποίο έχει διάρκεια 44 ημερών. Προτού όμως ξεκινήσει αυτό της το ταξίδι η Queen B, μας αποκάλυψε πόσα κιλά είναι μέσα από ένα βίντεο.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να φαντάζεσαι, όμως δεν είναι και υπερβολικά πολλά. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις την εμφάνιση της στο Lion King για να τη θυμηθείς, και θα μάθεις και πόσα κιλά είναι.