Γιατί η πριγκίπισσα Diana δεν έκανε άλλα παιδιά και η αλήθεια για τις κόρες που δεν απέκτησε ποτέ

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί η πριγκίπισσα Diana δεν έκανε άλλα παιδιά και η αλήθεια για τις κόρες που δεν απέκτησε ποτέ

Η royal ειδικός μόλις αποκάλυψε την αλήθεια για την πριγκίπισσα Diana

Υπάρχει μια λυπηρή ιστορία πίσω από την απόφαση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana να μην αποκτήσει άλλα παιδιά.

Συμπληρώνονται σε έναν μήνα άλλωστε 22 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η Diana σε ηλικία μόλις 36 ετών έφυγε από τη ζωή, στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Η royal ειδικός Ingrid Stewart μίλησε στην εφημερίδα Daily Mail και αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε η Diana όταν ο Harry ήταν ακόμα πολύ μικρός.

Ο πρίγκιπας ζητούσε διαρκώς από τη μαμά του να του χαρίσει ένα ακόμα αδερφάκι για να μην είναι εκείνος ο μικρότερος αλλά υπήρξαν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν της το επέτρεψαν.
Πρώτα πρώτα δεν ήταν παντρεμένη και έπειτα, ο μεγαλύτερος γιος της William δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί η μαμά του.



«Τον Ιούνιο του 1997 μιλήσαμε με την Lady Di για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί. Μου είπε πως ο Harry της ζητούσε επίμονα να κάνει ένα ακόμα παιδί αλλά ήταν δύσκολο γιατί δεν ήταν παντρεμένη. Η ίδια λάτρευε την ιδέα του να αποκτήσει κι άλλα παιδιά και δεν πίστευε πως θα μείνει μόνη για πάντα. Ήθελε πολύ να παντρευτεί ξανά αλλά ο William ήταν αρνητικός. Ήθελε την Diana μόνο για εκείνον Κι έπειτα μου είπε πως θα έπρεπε να παντρευτεί κάποιον που να είναι έτοιμος να την αντέξει».

Το διάστημα εκείνο η Diana ήταν ζευγάρι με τον καρδιοχειρουργό από το Πακιστάν, Hasnat Khan και η ιδέα ενός γάμου μαζί του ήταν γνώριμη:
«Ήθελε να παντρευτεί τον Khan αλλά δεν την εξέφρασε σε μένα. Μιλήσαμε απλά για τον τύπο του ανθρώπου που θα παντρευόταν και εγώ πρότεινα έναν νεαρό από την Αμερική με μεγάλη περιουσία χαριτολογώντας».
Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν για την υποτιθέμενη κόρη της Diana, αυτό που ξέρουμε από την royal expert είναι απλά πως ήθελε πολύ να αποκτήσει όχι μία αλλά δύο κόρες, όμως δεν πρόλαβε: