Παντρεύτηκε και ο εγγονός της Grace Kelly: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου

Νατάσσα Σχοινά
Παντρεύτηκε και ο εγγονός της Grace Kelly: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου

Ο γάμος τους ήταν απλά παραμυθένιος

Οι βασιλικοί γάμοι έχουν πάντα κάτι το ιδιαίτερο σαν γεγονότα. Ειδικά όταν πραγματοποιούνται σε μέρη ιστορικής σημασίας, όπως το Μονακό, όπου η Grace Kelly παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ III το 1956, ο ενθουσιασμός μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος. Πώς να μην είναι, άλλωστε, όταν, τώρα, μετά από 63 ολόκληρα χρόνια, ο Καθεδρικός του Μονακό φιλοξένησε τον γάμο ενός άλλου διάσημου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Ο γιος της πριγκίπισσας του Μονακό και μικρότερης κόρης της Grace Kelly, Stéphanie, Louis Ducruet, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Marie Chevallier. Ο γαμπρός κατέφτασε μαζί με τη μητέρα του, η οποία και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της κι έβαλε τα κλάματα λίγο πριν αρχίσει η τελετή.



H Marie επέλεξε ένα παραμυθένιο νυφικό, με τα μανίκια να πέφτουν στους ώμους, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε πολύ φυσικούς και διακριτικούς τόνους.

https://www.instagram.com/p/B0bF7vKCXU8/

Την προηγούμενη μέρα, το ζευγάρι που είναι μαζί επτά χρόνια, παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο. Η νύφη εντυπωσίασε τους καλεσμένους, επιλέγοντας μία κατάλευκη ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ.

https://www.instagram.com/p/B0asKLlIY7p/

Οι οικογένειες των δύο πλευρών γιόρτασαν τον γάμο των παιδιών τους πιο δεμένες από ποτέ και, ανάμεσα στους διακεκριμένους καλεσμένους, ήταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος II, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο με τα τρία της παιδιά και η πριγκίπισσα Σαρλίν.

https://www.instagram.com/p/B0b9c3holKf/

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες που έχει τραβήξει το νεόνυμφο ζευγάρι.