Δέσποινα Βανδή: Οι κοιλιακοί της είναι «φωτιά» και να πώς γυμνάζεται για να τους πετύχει

Δέσποινα Βανδή: Οι κοιλιακοί της είναι «φωτιά» και να πώς γυμνάζεται για να τους πετύχει

Δες τη νέα της φωτογραφία

Η Δέσποινα Βανδή πριν από μία εβδομάδα είχε τα γενέθλιά της και τα παιδιά της (Μελίνα και Γιώργος) της ετοίμασαν την πιο όμορφη και γλυκιά έκπληξη ever. Τον τελευταίο μήνα η τραγουδίστρια συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και όπως και η ίδια ανέφερε διακοπές δεν θα πάει φέτος το καλοκαίρι.

Δεν μας πειράζει πολύ όμως γιατί βλέπουμε το αψεγάδιαστο κορμί της και χωρίς να φοράει μαγιό. Η 50χρονη πλέον τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο account της, στην οποία μας έδειξε τους απίστευτους κοιλιακούς της. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μερικές ημέρες πιο πριν μας έδειξε τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται αυτό το καλοκαίρι, και πώς έχει αποκτήσει αυτό το αγαλματένιο κορμί.

«Δεν έχει που δεν έχει διακοπές φέτος το καλοκαίρι ας γυμναστούμε τουλάχιστον! Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν σε μια παραλία μέσα έξω στο νερό και σε μια προσωπική αναμέτρηση με ένα club sandwich, να σε φάω να μη σε φάω!!! Φεύ! Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις!», έγραψε η Δέσποινα στο βίντεο που ανέβασε και πρέπει να το δεις asap.