Η πρωταγωνίστρια των Avengers αρραβωνιάστηκε και δεν το κατάλαβε κανείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρωταγωνίστρια των Avengers αρραβωνιάστηκε και δεν το κατάλαβε κανείς

Όλο εκπλήξεις η σημερνή μέρα.

Τρεις μήνες έχει κυκλοφορήσει το Avengers Endgame και ακόμη μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας η ταινία αυτή. Πότε το ρεκόρ εισπράξεων στο Box Office, πότε ο αρραβώνας της Scarlett Johansson, κάθε βδομάδα σχεδόν έχουμε και κάτι καινούργιο. Πριν από μερικές ώρες μάθαμε πως μια από τις πρωταγωνίστριες δεν έχει δει ακόμη την ταινία και τώρα μαθαίνουμε πως μία ακόμη αρραβωνιάστηκε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του People η πρωταγωνίστρια και ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν, όμως κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την είδηση ή δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2017 και για πρώτη φορά απαθανατίστηκαν σε κοινή έξοδο να περπατούν χέρι-χέρι, ενώ έκαναν την πρώτη τους red carpet εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η Elizabeth Olsen (aka Wanda-Scarlet Witch) και ο Robbie Arnett όλο αυτό το διάστημα κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και όπως καταλαβαίνεις ακόμη και ο αρραβώνας τους ήταν και παρέμεινε μυστικός. Το People αναφέρει πως οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, όμως ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς την είδηση.