Απίστευτη αποκάλυψη: «Ο Tom Cruise δεν επιτρέπεται να βλέπει την κόρη του»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απίστευτη αποκάλυψη: «Ο Tom Cruise δεν επιτρέπεται να βλέπει την κόρη του»

Τι αναφέρει κοντινή πηγή του ηθοποιού;

Είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια πως ο Tom Cruise δεν έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την Katie Holmes, και κατά συνέπεια δεν βλέπει και δεν μιλάει με την κόρη του Suri Cruisee. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός δεν έχει σχέσεις μαζί της λόγω της ενασχόλησής του με την σαϊεντολογία.

Η τελευταία φορά που ο ηθοποιός απαθανατίστηκε με την κόρη του ήταν το 2013. Πριν από 6 χρόνια είδαμε την τελευταία κοινή φωτογραφία πατέρα και κόρης και σύμφωνα με μία πρώην Σαϊεντολόγο που μίλησε στο Us Weekly την Τετάρτη 31 Ιουλίου, ο ηθοποιός δεν επιτρέπεται να βλέπει καν την κόρη του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως όποια κοινή εμφάνιση υπήρξε μεταξύ Tom και Suri έγινε απλά και μόνο για τα μάτια του κόσμου. «Μπορεί απλά να το έκανε για τη φωτογραφία για να φαίνεται πως είναι συνδεδεμένος μαζί της, προκειμένου να μην τον κριτικάρουν αρνητικά».

Ωστόσο έχει αρκετά καλές σχέσεις με την 26χρονη κόρη του Isabella και τον 24χρονο Connor, τα παιδιά του με την Nicole Kidman, τα οποία είναι επίσης Σαϊεντολόγοι.