Πώς νιώθει η Meghan Markle για τα κιλά της; Η γνώμη της για την εμφάνιση με μαγιό μας εμπνέει

Πατούλια Κατερίνα
Πώς νιώθει η Meghan Markle για τα κιλά της; Η γνώμη της για την εμφάνιση με μαγιό μας εμπνέει

Η Meghan εχει δεχτεί κριτική τους τελευταίους μήνες για τα κιλά της

Λίγο πριν μπει στα 38 κι ενώ είναι εδώ και δύο μήνες μαμά του μικρού Archie Harrison, η Meghan Markle ένωσε τις δυνάμεις της με την βρετανική Vogue σε ένα τεύχος εμπνευσμένο από την δύναμη της αλλαγής.

Κι ενώ τους μήνες αυτούς η Meghan έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για το γεγονός πως δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από το αγαπημένο της ποίημα όπως αυτό δημοσιεύτηκε στη Vogue.



Aρχικά, να σου θυμίσουμε πως η Meghan είναι μια νέα μαμά με ένα μωρό δύο μηνών στο σπίτι και τα κιλά που πήρε, ήταν κιλά εγκυμοσύνης. Έπειτα, η Markle έχει δείξει από τις πρόσφατες εμφανίσεις της πως δεν έχει κανένα άγχος να αποκτήσει την εικόνα που είχε πριν την εγκυμοσύνη.

Έπειτα, διανύουμε την εποχή του καλοκαιριού που όλες μας αγχωνόμαστε για το πώς θα βγούμε στην παραλία με μαγιό και φαίνεται πως και η Markle έχει περάσει από την ίδια φάση. Οι φωτογραφίες άλλωστε με μαγιό ή από θάλασσες και εξωτικούς προορισμούς που είχε δημοσιεύσει η σύζυγος του Harry στο Instagram, την εποχή που διατηρούσε τον δικό της λογαριασμό, έχουν μείνει άλλωστε στην ιστορία.

Η δούκισσα του Sussex προτίμησε να μιλήσει για την εποχή του bikini με ένα ποίημα του Matt Haig: