Η ώρα της αλήθειας: Η ηθοποιός ποζάρει αμακιγιάριστη και είναι μία κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ώρα της αλήθειας: Η ηθοποιός ποζάρει αμακιγιάριστη και είναι μία κούκλα

Δες την αρετουσάριστη φωτογραφία της

Οι περισσότερες stars του Hollywood δεν συνηθίζουν να βγαίνουν έξω εντελώς αμακιγιάριστες και να ποζάρουν στο account τους φωτογραφίες που μας δείχνουν την πραγματική αλήθεια. Υπάρχουν όμως και κάποιες που δεν διστάζουν να το κάνουν και όχι μόνο βγαίνουν έξω χωρίς μακιγιάζ, αλλά ποστάρουν και στα social media φωτογραφίες, τις οποίες πραγματικά κάποιες ίσως απλά να ήθελαν να τις καταστρέψουν.

Όχι όμως αυτή η διάσημη ηθοποιός, η οποία με τη δική της selfie προσπαθεί να πείσει κι άλλες γυναίκες να δείξουν τον αληθινό τους εαυτό. Η Jessica Biel είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, είναι όμως ακόμη πιο όμορφη, όταν ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. H 37χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός μας έδειξε τον πραγματικό της εαυτό, κι εμείς απλά της χρωστάμε ένα τεράστιο μπράβο.

Η Jessica παρακινημένη από την Kate Upton, η οποία θέλει να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη, φορώντας μάλιστα και τα γυαλιά μυωπίας της. «Πάρτε ένα δευτερόλεπτο και αναδείξτε τον αληθινό εαυτό σας, έγραψε η Jessica στο caption της φωτογραφίας της και μας γέμισε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.