Ποιοι celebrities επισκέφθηκαν την Τήνο αυτό το καλοκαίρι;

Ποιοι celebrities επισκέφθηκαν την Τήνο αυτό το καλοκαίρι;

Δεν ήταν μόνο ένας πάντως

Είναι μια πραγματικότητα πως τα τελευταία χρόνια η Τήνος έχει γίνει ένας από τους πιο must προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές. Συνδυάζει τα πάντα, και ανάλογα με το αν θες ηρεμία ή όχι μπορείς να επιλέξεις και το που θα μείνεις. Τα πανέμορφα χωριά της και ο ευγενικός της κόσμος θα σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες κι εσύ απλά θα πρέπει να επιλέξεις πως ακριβώς θα περάσεις τις μέρες σου στο νησί.

Είναι ένας προορισμός αρκετά οικονομικός για σένα που δεν θες να χαλάσεις μια περιουσία στις διακοπές σου, αλλά και μοναδικός για τι θα μαγευτείς από την κυκλαδίτικη ομορφιά της. Φέτος μάλιστα ήταν αρκετοί οι celebrities που την προτίμησαν, τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για διακοπές με φίλους.



Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Δημήτρης Σκουλός, η Πηνελόπη Πλάκα, η Νίκη Λάμη, ο Ηλίας Γκότσης και η δική μας Δέσποινα Καμπούρη, ήταν μερικοί από αυτούς που είδαμε να περιπλανιούνται στα στενάκια της χώρας και των χωριών του νησιού και στη gallery που ακολουθεί θα δεις ό,τι ανέβασαν στα Instagram accounts τους.