Camila Cabello – Shawn Mendes: Το γυρίσματα του βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν και είναι «φωτιά»

Νατάσσα Σχοινά
Camila Cabello – Shawn Mendes: Το γυρίσματα του βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν και είναι «φωτιά»

Δεν μπορούσαν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον

Πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Camila Cabello και του Shawn Mendes και κατευθείαν όλοι εντόπισαν τη χημεία και την έλξη που υπήρχε μεταξύ τους. Για ένα -μικρό- διάστημα, μία πιθανή ερωτική σχέση μεταξύ τους αποτελούσε μόνο φήμη, ώσπου άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί.

Αποκορύφωμα τo τελευταίo υλικό, στο οποία το νεαρό ζευγάρι αγκαλιάζεται και φιλιέται κι απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει ο ένας με τον άλλον. Μάλιστα, επειδή ακόμα και τώρα και μετά από τόσες αποδείξεις για τη σχέση τους είναι αρκετοί που λένε ότι όλο αυτό πρόκειται για μια στημένη κατάσταση για λόγους δημοσιότητας, η Camila πλέον μπλοκάρει όσους προσπαθούν να σαμποτάρουν τη σχέση τους.

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τα γυρίσματα του πολυσυζητημένου βίντεο κλιπ κι οι fans ενθουσιάστηκαν, αφού είναι πασιφανές το πόσο κοντά είχαν έρθει. Δεν μπορούν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον και δεν το κρύβουν.