Η αιχμηρή απάντηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου σε όσους την έκραξαν για το χλιδάτο διαμέρισμά της

Η αιχμηρή απάντηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου σε όσους την έκραξαν για το χλιδάτο διαμέρισμά της

Τα πικρόχολα σχόλια ενόχλησαν την Μπάγια Αντωνοπούλου

Έξαλλη είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου με τα σχόλια που έγιναν για το νέο της σπίτι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μπάγια μετακόμισε πρόσφατα με τον αγαπημένο της Άκη Δρούγκα σε ένα νέο διαμέρισμα στην Ανατολική Αττική, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι που έκανε το επόμενο βήμα και πλέον συγκατοικεί, μοιράστηκε την χαρά της μετακόμισης και της δημιουργίας του νέου σπιτιού με τους ακόλουθους της Μπάγιας στο Instagram. Η δημοσιογράφος έκανε μάλιστα πρόσφατα μια ξενάγηση στο σπίτι που είναι πραγματικά ένα αριστούργημα. Εκεί ξεκίνησαν τα σχόλια για πολυτελή ζωή ενώ κάποιοι χαρακτήρισαν την Αντωνοπούλου ως νεόπλουτη.
Η απάντηση της ίδιας με ένα story στο Instagram ήταν αιχμηρή!



«Σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις σε site από συναδέλφους σε σχέση με το νέο μου σπίτι. Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι επιδεικνύω το χρήμα μου. Ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω πως αυτό το πραγματικά υπέροχο σπίτι το νοικιάσαμε 550 ευρώ γιατί απλά ψάξαμε πολύ και είμασταν τυχεροί. Ήταν σε χάλια κατάσταση μέχρι να το φτιάξουμε, ότι βλέπετε μέσα, είναι προσωπική μας δουλειά (Κουράστηκα να βάφω) αλλά και καλύτερες τιμές που έκαναν οι φίλοι χρόνων...

Διάβασε τη συνέχεια παρακάτω!