Επανασύνδεση; Έπειτα από 3 (τουλάχιστον) χωρισμούς το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί ξανά

10 SHARES

Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο

Ήταν το 2014 όταν το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε για πρώτη φορά μαζί σε διακοπές, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά και κάνοντας sup, δηλώνοντας μας ολοφάνερα πως είναι ζευγάρι. Τα τελευταία αυτά 5 χρόνια το ζευγάρι έχει χωρίσει περίπου τρεις φορές, και τα έχει ξαναβρεί άλλες τόσες, και τώρα όπως όλα δείχνουν είναι και πάλι μαζί.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας Angel Has Fallen, στην οποία και συμμετέχει ο ηθοποιός και κάπως έτσι μας επιβεβαίωσαν, πως οι δυο τους μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

Ο Gerard Butler και η Morgan Brown όλο χωρίζουν και όλο μαζί είναι και οι φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί όπου ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά είναι η πιο τρανή απόδειξη. Η διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου είναι κόρη του γνωστού μοντέλου Karen Brown, η οποία έβγαινε εκείνα τα χρόνια με τον θρυλικό ηθοποιό Peter O’Toole.

Μια μέρα πριν από την πρεμιέρα ο Gerard και η Morgan εθεάθησαν μαζί στο εστιατόριο Katsuya στην Καλιφόρνια, αναζωπυρώνοντας τις φήμες της επανασύνδεσης. Τα τρυφερά φιλιά στην πρεμιέρα το επιβεβαίωσαν.

Δες τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί.

10 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ