Έξαλλη η κολλητή της Meghan Markle: «3 χρόνια ατελείωτου μίσους. Αρκετά πια»

Έξαλλη η κολλητή της Meghan Markle: «3 χρόνια ατελείωτου μίσους. Αρκετά πια»

Η γεμάτη θυμό απάντηση της Jessica και η στήριξη της Pink

Δεν είναι ψέμα πως τον τελευταίο χρόνο η Meghan Markle έχει γίνει κάτι σαν σάκος του box, με αποτέλεσμα όλοι να την κατηγορούν για τα πάντα και να τα βάζουν μαζί της για καθετί που συμβαίνει στο παλάτι. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες έχει μπει στο στόχαστρο και ο Harry μαζί της, και πάντα βρίσκουν κάτι για να τους κατηγορήσουν.

Προς υπεράσπισή τους όμως, τόσο η τραγουδίστρια Pink, όσο και η κολλητή της Meghan, Jessica Mulroney έσπευσαν να τους στηρίξουν και υπερασπιστούν, κάνοντας κάποιες αναρτήσεις, οι οποίες ήταν απολύτως σωστές. Η Jessica θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα πως βρίσκεται σε μια εντελώς έξαλλη κατάσταση, και η ανάρτησή της στο Instagram για το bullying που δέχεται η δούκισσα του Sussex συγκέντρωσε άπειρα likes.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις των Jessica και Pink και θα καταλάβεις. Εμείς πάντως δίνουμε το like μας και στις δύο, γιατί τα είπαν όπως έπρεπε ακριβώς να ειπωθούν. Και στην τελική, γιατί ένα ζευγάρι που προσφάτως απέκτησε και παιδί πρέπει να δέχεται τόση αρνητικότητα;