Justin-Hailey Bieber: Ο γάμος τους είναι γεγονός και ιδού τα προσκλητήρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Justin-Hailey Bieber: Ο γάμος τους είναι γεγονός και ιδού τα προσκλητήρια

Δες τις save the date cards του ζευγαριού

Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τότε που μάθαμε πως ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν και παρά τα όσα πιστεύαμε για τον αρραβώνα αυτό και για τη σχέση του ζευγαριού, όλα φαίνεται να είναι απολύτως λογικά και να ισχύουν. Το ζευγάρι λίγους μήνες αργότερα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, όμως συνεχώς ακούγαμε για θρησκευτικό γάμο, και γάμο δεν βλέπαμε.

Αυτός αναβλήθηκε δύο φορές, με την τελευταία ανακοίνωσή τους να λένε πως αυτός θα πραγματοποιηθείς τον Σεπτέμβριο. Και δεν έλεγαν ψέματα. Ο γάμος τους είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Ναι ναι, καλά διάβασες. Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύονται κι εμείς έχουμε ήδη δει τα προσκλητήρια του γάμου τους. Δεν ξέρουμε τι έχεις να κάνεις τον Σεπτέμβρη, όμως στις 30 του μήνα σε θέλουμε συντονισμένη για να δεις κι εσύ τη Hailey νύφη στο πλευρό του Justin.

Το TMZ News έχει τη φωτογραφία από το προσκλητήριο του γάμου των Justin-Hailey Bieber και αυτή είναι η τέταρτη φορά που το ζευγάρι προσπαθεί να οργανώσει και να κανονίσει το wedding party του. Και από ότι φαίνεται αυτή τη φορά τα κατάφερε και θα τους δούμε μαζί φορώντας τα καλά τους στις 30 Σεπτεμβρίου να παντρεύονται στη Βόρεια Καρολίνα.

Δες τη φωτογραφία με τη save the date card τους στη gallery που ακολουθεί.