Brangelina: Μολις επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι υποψιάζονταν εδώ και χρόνια

Brangelina: Μολις επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι υποψιάζονταν εδώ και χρόνια

Άβολη αλήθεια alert!

Την ίδια στιγμή που η Angelina αποχαιρετά τον Maddox, ο οποίος φεύγει για σπουδές σε Πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας, και δηλώνει συγκινημένη και μελαγχολική, ο ίδιος ο 18χρονος νεαρός, έχει πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση, η οποία έγινε γνωστή λίγες μέρες πριν.

Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωτότοκος γιος του πρώην ζεύγους Jolie-Pitt, δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του, Brad Pitt, και σκοπεύει να του αφαιρέσει και το δικαίωμα να τον αποκαλεί γιο του.

Η απόφαση αυτή δεν είναι ιδιαίτερη έκπληξη θα λέγαμε, μιας και κατά τη διάρκεια της διαμάχης ανάμεσα στους διάσημους γονείς του, είχε γίνει γνωστό ένα συμβάν, όπου ο Brad επιτέθηκε φραστικά στον Maddox, και όλα αυτά κατά τη διάρκεια πτήσης.

Έκτοτε, οι σχέσεις του με τον πατέρα του ήταν απλά τυπικές, ενώ δεν έκρυψε ποτέ του την αδυναμία που έχει στην Angelina. Το παράδειγμα του Maddox ακολούθησε και ο μικρότερος αδερφός του Pax, μιας και όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, επισκέφθηκαν το σπίτι του Brad τα περασμένα Χριστούγεννα για να ανοίξουν τα δώρα τους.

AP 17254789765260

Photo Credits: AP images

Βέβαια παίζει και τον ρόλο του το γεγονός ότι πλέον βρίσκονται στην εφηβεία και έχουν τις δικές τους παρέες και ζωές, αλλά αυτοί που γνωρίζουν καλά, θεωρούν ότι οι σχέσεις των δύο αγοριών, με τον πατέρα τους, δύσκολα θα αναθερμανθούν.