Αναγνωρίζεις ποιου διάσημου τραγουδιστή είναι κόρη το κορίτσι της φωτογραφίας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αναγνωρίζεις ποιου διάσημου τραγουδιστή είναι κόρη το κορίτσι της φωτογραφίας;

Μπορείς να τη βρεις;

Αν υπάρχει μια ασχολία που μας αρέσει ιδιαίτερα εδώ στα headquarters του Queen.gr, αυτή είναι να ψάχνουμε και να βρίσκουμε τα παιδιά αγαπημένων μας τραγουδιστών, τόσο της ελληνικής showbiz, όσο και της ξένης. Και των περισσότερων έχουν μεγαλώσει πολύ και δεν φαντάζεσαι πόσο έχουν αλλάξει.

Ένα από αυτά τα παιδιά διάσημων είναι και το κορίτσι της φωτογραφίας. Και πιστεύουμε πως δεν θα βρεις με τίποτα ποιου γνωστού τραγουδιστή είναι κόρη. Εκτός και αν ήσουν (είσαι) μεγάλη fan, οπότε έχεις ήδη καταλάβει ποια είναι, προτού καν εμείς σε ρωτήσουμε αν την αναγνωρίζεις.

Ο μπαμπάς της είναι γνωστός ράπερ, που μεσουράνησε ιδιαίτερα τη δεκαετία του 2000 και σίγουρα υπήρξες κι εσύ από αυτά τα κορίτσια που μπορεί να μην καταλάβαιναν λέξη από αυτά που τραγουδούσε, όμως κυκλοφορούσες με μακριές μπλούζες, καπέλα και το «έπαιζες» ράπερ.

Ναι ναι, έχεις καταλάβει σωστά. Το κορίτσι αυτό της φωτογραφίας είναι η Hailie Scott Mathers, και είναι η κόρη του Eminem. Έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα, δεν συμφωνείς; Μάλιστα στην τελευταία της ανάρτηση απαθανατίζεται η ίδια στο αμάξι της, στην οποία αφήνει κι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

hailiejade 69243834 479323769553937 8995767007167693515 n

Πιο συγκεκριμένα το caption της φωτογραφίας της αναφέρει: «Μην βγάζετε selfie και οδηγείτε», και είναι απόλυτα σωστή.

Δες στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτό της Hailie.