Ο διάσημος σχεδιαστής αποθέωσε τη Μαρέβα Μητσοτάκη κι εκείνη δεν το άφησε ασχολίαστο

Πατούλια Κατερίνα
Ο διάσημος σχεδιαστής αποθέωσε τη Μαρέβα Μητσοτάκη κι εκείνη δεν το άφησε ασχολίαστο

Το σχόλιο του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια για τη Μαρέβα

Η πρόσφατη εμφάνιση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στο πλευρό του πρωθυπουργού στο προεδρικό ανάκτορο στο Παρίσι, σχολιάστηκε πολύ.

Ο διάσημος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, θέλησε να πάρει θέση και να εκφράσει την δική του άποψη για το στυλ της Μαρέβα, από την οποία καταλαβαίνουμε πως για εκείνον η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κάτι παραπάνω από αγαπημένη του.

mareva mitsotaki gallia1

Ιδού τι έγραψε χαρακτηριστικά ο καταξιωμένος σχεδιαστής:

«Λοιπόν...
Η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη.... πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο, cool, φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.

Μετά την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς ... όλες οι πρώτες Κυριες μετά απ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ... κάτι που δεν αλλάζει ακομη και με 1000 στυλίστες και συμβούλους ...γιατι το στυλ όπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει κάποιος ... το έχεις η δεν το έχεις ...

Αυτές οι δυο πρώτες κυρίες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρίσεις γιατί αυτος δεν είναι ο λόγος του ποστ...

Έχουμε δει πολλά...μέσα στα σχεδόν 60 χρονια από την Μεγαπάνου και μετά...μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρεβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό...and that’s her big credit...

Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρεβας στην Γαλλία ...αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος κατάλαβε κατάλαβε... η Μαρέβα έχει στυλ και άποψη τελεία και παύλα ...και όχι μόνον...αλλά σήμερα για αυτό μιλαμε εδώ... και αυτο είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η οχι εμφάνιση.... #αυταταολιγα #very2020firstlady».

Φυσικά, την δημοσίευση του Βασίλη Ζούλια δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει η ίδια η Μαρέβα, λέγοντας το δικό της ευχαριστώ μέσα από emotics.
Δες την ανάρτηση και την απάντηση της Μητσοτάκη παρακάτω.