Ανατροπή στο παλάτι: Ο Harry και η Meghan Markle αναγκάστηκαν να μείνουν στο Frogmore

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ανατροπή στο παλάτι: Ο Harry και η Meghan Markle αναγκάστηκαν να μείνουν στο Frogmore

Ποιο ήταν το αρχικό πλάνο;

Όπως θα θυμάσαι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αρχικά έμεναν στο παλάτι του Kensington παρέα με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, όμως μόλις έγινε γνωστή και η εγκυμοσύνη της Meghan αποφασίστηκε η μετακόμιση σε άλλο σπίτι, προκειμένου να ξεκινήσουν μαζί τη δική τους οικογένεια.

Λίγο πριν τη γέννηση του Archie Harrison Mountbatten Windsor, ο Harry και η Meghan μετακόμισαν στο Frogmore Cottage, όπου και μένουν σήμερα με τον γιο τους. Το Frogmore όμως δεν ήταν η πρώτη επιλογή του ζευγαριού για το νέο τους σπίτι. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των The Sunday Times, ο Harry και η Meghan αρχικά ήθελαν να μείνουν στο Windsor, μία από τις πολλές βασιλικές κατοικίες της Ελισάβετ.

AP 18139506623662

Το πάνω από 900 χρονών κάστρο και φρούριο χρησιμοποιείται από τη βασίλισσα Ελισάβετ σαν σπίτι για τα Σαββατοκύριακα και επίσημος χώρος για επιχειρήσεις, σύμφωνα με το επίσημο site των royals. Εκεί πέρυσι τον Μάιο η Meghan με τον Harry ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με τη royal correspondent Roya Nikkhah, η Meghan και ο Harry ρώτησαν τη βασίλισσα εάν οι κατοικίες στο κάστρο Windsor θα μπορούσαν να τους διατεθούν μετά τον γάμο τους. Ωστόσο η μονάρχης ευγενικά, αλλά σταθερά πρότεινε στον εγγονό της και τη σύζυγό του, ότι είναι καλύτερα να μείνουν στο Frogmore, το οποίο λέγεται ότι είναι το αγαπημένο σπίτι της Ελισάβετ. Η εξοχική κατοικία των πέντε υπνοδωματίων, η οποία βρίσκεται ακόμη στην περιοχή του κάστρου Windsor, υποβλήθηκε σε ανακαίνιση ύψους 2,4 εκατομμυρίων λιρών προτού οι Sussexes μετακομίσουν την άνοιξη που μας πέρασε.