Ορίστε; Διάσημο παντρεμένο ζευγάρι αποκάλυψε πως δεν μένει μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ορίστε; Διάσημο παντρεμένο ζευγάρι αποκάλυψε πως δεν μένει μαζί

Τι συμβαίνει στον πλανήτη Hollywood;

Η Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της Brad Falchuk φαίνεται πως έχουν εμπνεύσει πολλά νέα ζευγάρια στον κόσμο του Hollywood, όσον αφορά τον τρόπο συμβίωσής τους. Πρόσφατα η Pepper Pots (aka Gwyneth) αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της αν και παντρεμένοι πια, δεν μένουν μαζί όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Και αυτό αν μη τι άλλο είναι ένα καινούργιο μοντέλο συμβίωσης των ζευγαριών. Και από αυτό παραδειγματίστηκαν και άλλα ζευγάρια στον κόσμο του Hollywood. Ο τρόπος αυτός φαίνεται να έχει γίνει trend και κάπως έτσι ένα ακόμη ζευγάρι παντρεμένο, μας αποκάλυψε πως δεν μένει μαζί στο ίδιο σπίτι.

Η Kaley Cuoco παντρεύτηκε με τον Karl Cook πριν από έναν χρόνο και κάτι περίπου και ακόμη δείχνουν ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι στις red carpet εμφανίσεις τους. Σύμφωνα όμως με την Kaley, ο γάμος τους δεν είναι και τελείως παραδοσιακός. Περιγράφοντας τη σχέση της με τον Karl σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός ανέφερε: «Έχουμε ένα πολύ ασυνήθιστο γάμο, ξέρετε, βρισκόμαστε σε διαφορετικές μεριές. Δεν είμαστε μαζί κάθε μέρα, και προσωπικά νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλεύει πολύ καλά για μας αυτή η μέθοδος».

Ωστόσο το ενδεχόμενο να μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι είναι κάτι που βρίσκεται στα σχέδιά τους, αν και δεν βιάζονται ιδιαίτερα. «Φτιάχνουμε το σπίτι των ονείρων μας» συμπλήρωσε η ηθοποιός αποδεικνύοντας πως πράγματι κάποια στιγμή σκοπεύουν να μείνουν μαζί.