Ε ναι! Μαίρη Συνατσάκη & Ντορέττα Παπαδημητρίου μας απέδειξαν ότι έχουν το απόλυτο κορμί

Ε ναι! Μαίρη Συνατσάκη & Ντορέττα Παπαδημητρίου μας απέδειξαν ότι έχουν το απόλυτο κορμί

Στη καλύτερη φωτογραφία του καλοκαιριού

Αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα hashtag για να περιγράψουμε την φιλία της Μαίρης Συνατσάκη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αυτό θα ήταν προφανώς το #friendship goals. Και αν έπρεπε να περιγράψουμε το σώμα τους, αυτό θα ήταν το #summerbodygoals. Και δεν θέλουμε να σου εξηγήσουμε τους λόγους, οι φωτογραφίες στα accounts τους μιλούν από μόνες τους.

Και αν αυτό το καλοκαίρι είδαμε πολλές φωτογραφίες στα social media, μία είναι αυτή που θα πάρει τον τίτλο της καλύτερης φωτογραφίας του καλοκαιριού, και μάλλον τη βρήκαμε ήδη. Μπορείς να μαντέψεις σίγουρα σε ποια αναφερόμαστε έτσι; Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ντορέττα Παπαδημητρίου μας χάρισαν την top φωτό για φέτος, υποδεικνύοντας μας και τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Μία υποβρύχια φωτογραφία τους που ανέβηκε πριν από 20 ώρες στο Instagram της Μαίρης, ήταν αρκετή για να ψηφίσουμε την καλύτερη για φέτος. Οι φίλοι είναι για να φαίνονται στα δύσκολα, και η Μαίρη φάνηκε πως ήταν η σανίδα (σωτηρίας) της Ντορέττας για φέτος. Η παρουσιάστριες φωτογραφήθηκαν κάτω από το νερό σε μία πραγματικά υπέροχη φωτογραφία, η οποία μας κέρδισε από το πρώτο δευτερόλεπτο.

doretta3123 67907683 2441039352807359 1040866616812384998 n

Από όπου και να την πιάσεις, η φωτογραφία αυτή είναι υπέροχη. Τι να πρωτοσχολιάσεις; Τα χρώματα; Την υπέροχη επαγγελματική λήψη ή τα καλλίγραμμα κορμιά των δυο τους; Μαίρη και Ντορέττα έχουν το κορμί του καλοκαιριού και αυτή η φωτό είναι η ζωντανή απόδειξη.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.