Η Bianca Κρασσά έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και κάνει ιππασία μόνη της

Η Bianca Κρασσά έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και κάνει ιππασία μόνη της

Δες πόσο πολύ έχει μεγαλώσει

Η Βίκυ Καγιά έχει μια μικρή σωσία μέσα στο σπίτι της, και αυτή δεν είναι άλλη από την κόρη της Bianca, η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται ίδια η μαμά της. Πριν από 4 χρόνια η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έγιναν γονείς για πρώτη φορά, όταν κι έφεραν στον κόσμο ένα υπέροχο κατάξανθο κοριτσάκι. Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, που πια μπορεί και κάνει μόνη της ιππασία.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο διασκεδάζει ακόμη το καλοκαίρι της με την οικογένειά της και τις ημέρες που μας πέρασαν βρέθηκε στην Εύβοια. Η Βίκυ ανέβασε μία σειρά από βίντεο και φωτογραφίες των παιδιών της, και αυτό που αντιληφθήκαμε, ήταν πως η Bianca έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και πώς είναι ίδια η μαμά της.



Αρκετά όμως έχει μεγαλώσει και ο μικρός Κάρολος-Ηλίας, ο οποίος ποζάρει με τη μαμά και την αδερφή του στις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες που έχουμε δει τελευταία από ην οικογένεια Καγιά-Κρασσά. Η Bianca μάλιστα έκανε μόνη της ιππασία δίπλα στη θάλασσα και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μας χάρισε ήταν μαγικά.



Δεν έχεις παρά να δεις τα βίντεο που ανέβασε η μαμά της στο Instagram account της, αλλά και στα stories της.