OK! Η Angelina Jolie μόλις έκανε την πιο hot εμφάνισή της για το 2019

Νάνσυ Μητσοστέργιου
OK! Η Angelina Jolie μόλις έκανε την πιο hot εμφάνισή της για το 2019

Και δεν γίνεται να μην συμφωνήσεις

Η Angelina Jolie τους τελευταίους μήνες είναι όλο εκπλήξεις κι εμείς απλά ανυπομονούμε να τη δούμε στις νέες της ταινίες και ιδίως σε αυτή της Marvel, με τον τίτλο The Eternals, όπου θα παίξει μαζί με τον Kit Harrington. Επειδή όμως σίγουρα ούτε κι εσύ μπορείς να περιμένεις τόσο, θα την απολαύσεις σε μερικούς μήνες στο Maleficent 2: Mistress of Evil.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν αρκετά γεμάτο για την ηθοποιό, η οποία έδωσε το παρών στην έκθεση Disney's D23 κι έκανε κάποιες ανακοινώσεις για τις επερχόμενες ταινίες της. Και εδώ θέλουμε την προσοχή σου: για να προωθήσει την ταινία της Disney Maleficent: Mistress of Evil η Jolie έκανε μία από τις πιο hot εμφανίσεις της για το 2019.

Η 44χρονη ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια δεν μας έχει συνηθίσει σε extreme εμφανίσεις, φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον παλιό καλό της εαυτό (οκ της πήρε κάποια χρόνια από τον χωρισμό) και γι’ αυτό εμφανίστηκε στην έκθεση πιο sexy από κάθε άλλη φορά.

Η Angie της καρδιάς μας επέστρεψε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνειες κι ένα μεγάλο άνοιγμα στο αριστερό της πόδι. Το φόρεμα που επέλεξε ήταν Versace, ενώ το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Τα μαλλιά της τα είχε αφήσει κάτω, χωρίς όμως να κρύβουν το υπέροχο χαμόγελό της.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί και πες μας, δεν είναι η πιο sexy εμφάνισή της στα τελευταία δύο χρόνια;