Δεν φαντάζεσαι ποια παίκτρια του GNTM παίζει σε video clip τραγουδιού

Δεν φαντάζεσαι ποια παίκτρια του GNTM παίζει σε video clip τραγουδιού

Πάει σε κάποια το μυαλό σου;

Λίγο πριν το Greece’s Next Top Model επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας κάνουμε ένα flashback και θυμόμαστε τα sexy κορίτσια της πρώτης σεζόν που πέρασαν από την οθόνη μας. Και δεν ήταν μόνο ένα, από όσο μπορούμε να θυμηθούμε. Μία όμως από αυτές φαίνεται πως άφησε για λίγο τον χώρο του modelling και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτόν της υποκριτικής, αφού πρωταγωνιστεί σε video clip τραγουδιού.

Εκεί που χαζεύαμε στο Facebook λοιπόν, να σου έπεσε μπροστά μας το τραγούδι Irene, από τους Loca Latina. Και το πατήσαμε γιατί σκεφτήκαμε πως θα είναι αρκετά χορευτικό. Και προς έκπληξή μας κοιτάζοντας το clip, είδαμε ένα πολύ γνωστό κορίτσι. Ένα κορίτσι που μας θύμιζε κάτι πολύ έντονα.

Και έπειτα μετά το πρώτο κοντινό της πλάνο σιγουρευτήκαμε. Ήταν αυτή. Η πρώην παίκτρια του GNTM παίζει σε video clip, και φαίνεται να τα πηγαίνει καλά και σε αυτό το κομμάτι. Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού, το sexy κορίτσι του GNTM, που μας χάρισε πολλά ωραία κλικ και κατάφερε να φτάσει στο top 10 των καλύτερων κοριτσιών του σπιτιού.

Ήταν και για εμάς μια έκπληξη η δουλειά της αυτή και αν θες να τη δεις, δεν έχεις παρά να πατήσεις το play στο βίντεο που ακολουθεί.