Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γίνει κορμάρα και ιδού η γυμναστική που ακολουθεί

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γίνει κορμάρα και ιδού η γυμναστική που ακολουθεί

Μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσουμε κι εμείς;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία από τις ωραίες γυναικείες παρουσίες στην εγχώρια showbiz. Έχει ένα άψογο κορμί, με τις καμπύλες που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει, και όλο το καλοκαίρι δεν σταματήσαμε λεπτό να χαζεύουμε τις φωτογραφίες της στο Instagram. Και μπορεί το καλοκαίρι να μας έχει σχεδόν αποχαιρετίσει (όχι δεν λέμε ακόμη καλό χειμώνα), η Κωνσταντίνα όμως γύρισε γεμάτη όρεξη και ανανεωμένη.

Μάλιστα δεν άφησε ούτε μία μέρα να πάει χαμένη, αφού επέστρεψε από τις διακοπές της και «έπεσε με τα μούτρα» στη γυμναστική. Και μας έδειξε ακριβώς τη γυμναστική που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, τόσο για να χάσει κιλά, όσο και για να ενδυναμώσει το σώμα της.



Η Κωνσταντίνα ανέβασε εχθές στα stories της στο Instagram κάποια βίντεο από το μάθημα γυμναστικής της. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε μαθήματα kangoo και μέσα από τα βίντεο θα δεις την πρώτη της προσπάθεια. Αν θες κι εσύ να «ιδρώσεις τη φανέλα» και να ενδυναμώσεις το σώμα σου, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις κι εσύ.



Και αν θυμάσαι η Κωνσταντίνα δεν είναι πρώτη Ελληνίδα celebrityπου βλέπουμε να κάνει kangoo, λίγους μήνες πιο πριν είδαμε τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πριν από περίπου έναν χρόνο το kangoo μας σύστησε η Έβελυν Καζαντζόγλου.